Edamstraat 59-61

1507 JB Zaandam

075-6170185

Voor spoed kies 1.

POH-GGZ: Psycholoog

POH-GGZ: Psycholoog

Als u door uw huisarts verwezen wordt naar een van onze psychologen, dan zal u eerst een intakegesprek krijgen, hiervoor verzoeken wij u een afspraak te maken via de assistente. Bent u verhinderd, geef dit dan tijdig door, wij hopen dan een andere patiënt in te kunnen plannen, zodat lange wachttijden kunnen worden voorkomen.

Eerstelijns psychologische behandeling bij S&H huisartsen valt onder de huisartsenzorg en wordt dus volledig vergoed vanuit uw basiszorgverzekering, het gaat niet af van uw eigen risico.

Bij S&H huisartsen zijn twee psychologen werkzaam, Lidian Hoogeweij en Renata Dedaj.

Lidian Hoogeweij

Na het afronden van mijn master klinische psychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, heb ik op verschillende plekken ervaring opgedaan. Sinds 2017 ben ik bij deze huisartsenpraktijk werkzaam als POH-GGZ. In deze functie bied ik laagdrempelige psychologische ondersteuning aan patiënten met bijvoorbeeld een sombere stemming, overspanning, rouw en levensfaseproblematiek. Hierbij maak ik gebruik van verschillende behandeltechnieken, waaronder CGT, EMDR en ACT. Naast persoonlijke gesprekken maak ik ook veel gebruik van online modules via Therapieland. Mocht er meer intensieve of specialistische ondersteuning nodig zijn, dan denk ik mee voor een doorverwijzing naar een psychologenpraktijk elders en heb ik laagdrempelig contact met de huisartsen.

Van patiënten krijg ik regelmatig te horen dat ik toegankelijk, begripvol en empathisch ben. Ik probeer meer overzicht te creëren en zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Hierbij probeer ik echt te kijken naar de behoefte van de patiënt.

Niet verschijnen op een afspraak bij de psycholoog

Op advies van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) hebben wij een ‘no-show’ (niet verschenen) regeling ingevoerd. Dit betekent dat als u niet verschijnt op uw afspraak of deze te laat afzegt (niet binnen 24 uur voor uw afspraak), u een factuur thuis gestuurd krijgt. 

Het no showtarief voor een afspraak bij de psycholoog bedraagt 45 euro. Dit bedrag wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar!

Translate »
Call Now Button Ga naar de inhoud