Edamstraat 59-61

1507 JB Zaandam

075-6170185

Voor spoed kies 1.

Geschiedenis van de praktijk

Geschiedenis van de praktijk

In november 1991 heeft dokter van der Lugt de praktijk in de wijk Westerwatering in Zaandam gestart als een praktijk met 0 patiënten. De praktijk groeide erg snel. Tot maart 1995 heeft dokter van der Lugt als solist-huisarts gewerkt. Toen kwam zijn partner dokter Kuschbert erbij als huisarts. Vanaf 1998 zijn zij ook gestart met het opleiden van artsen (tot huisartsen). In 2002 is Addy Glas, de eerste praktijkondersteuner somatiek in Zaandam, gaan meewerken.

Inmiddels is de praktijk uitgegroeid tot een goed georganiseerde, professionele, 1e lijns zorgorganisatie met een groot team, waaronder 4 huisartsen, 2 psychologen, 2 praktijkondersteuners somatiek en 4 praktijkassistentes. In de praktijk hebben achtereenvolgens meer dan 25 huisartsen in opleiding een jaar lang meegewerkt.

Op 1 juli 2023 is dokter van der Lugt, na bijna 32 jaar gewerkt te hebben als huisarts, met pensioen gegaan. Om de kwaliteit en zorgcontinuïteit van de patiëntenzorg te waarborgen, is de praktijk per 1 juli 2023 overgedragen aan dokter Jalda Hamidpopal en haar partner dokter Masoud Sahebzada. De visie van de praktijk is om betrouwbare, medisch deskundige en kwalitatief hoogstaande huisartsenzorg te blijven leveren. Onze laagdrempeligheid, de binding met onze patiënten en de samenwerking met het al jaren bestaande team, vormen hiervoor de basis.

Translate »
Call Now Button Skip to content