Edamstraat 59-61

1507 JB Zaandam

075-6170185

Voor spoed kies 1.

Chronische aandoeningen: Astma/ COPD/ Hart- en vaatziekten en Stoppen met Roken

Chronische aandoeningen: Astma/ COPD/ Hart- en vaatziekten en Stoppen met Roken

In de praktijk zijn twee praktijkondersteuners Somatiek (POH-S) werkzaam, Kora van Marsbergen en Sharon Ceder. Als u door uw huisarts wordt verwezen naar de POH-S, dan kunt u via de assistente een afspraak maken voor een intake. Bent u verhinderd, geef dit dan tijdig door, wij hopen dan een andere patiënt in te kunnen plannen, zodat lange wachttijden kunnen worden voorkomen

Kora van Marsbergen

Na mijn opleiding HBO-V ben ik een aantal jaar werkzaam geweest als wijkverpleegkundige. Naast de zorg voor onze 4 kinderen heb ik onder andere ook gewerkt in het ZMC en de kraamzorg. In 2011 heb ik de opleiding praktijkondersteuner somatiek afgerond en ben ik in deze gezellige praktijk gekomen.

Als POH-s begeleid ik patiënten met een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD en hart- en vaatziekten. Ook het afnemen van een longfunctietest, geheugentest en het begeleiden bij het stoppen met roken behoort tot mijn takenpakket. Wat ik zelf heel leuk en waardevol vind aan dit werk, is dat doordat de zorg vaak chronisch is, je een goed contact op kan bouwen met de patiënt. Het geeft mij voldoening als het lukt om mensen te begeleiden naar een gezondere leefstijl en samen te zien welk positief effect dit heeft op hun gezondheid.

Translate »
Call Now Button Skip to content